مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 اسفند 1399 ساعت 15:052021-03-09اقتصادي

شیرین سازی آبهای شور با ممبران یا غشا نیمه تراوا


دریاها و اقیانوس ها در حدود 97 درصد از کل حجم آب موجود در جهان را در خود جای داده اند.

- دریاها و اقیانوس ها در حدود 97 درصد از کل حجم آب موجود در جهان را در خود جای داده اند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، بنابراعلام شرکت فران، منابع آبی باقیمانده شامل آبهای زیرزمینی و سطحی هستند که اکثرا در یخچال های طبیعی منجمد شده اند.

البته کمتر از یک دهم درصد از منابع آبی کره زمین در دریاچه ها و سفره های زیرزمینی جمع شده است.

در حالی که به صورت متناقصی آب یکی از فراوان ترین منابع موجود بر روی زمین است، کمبود آب سبب شده که شیرین سازی آب دریا برای جبران کم آبی در کشورهای فقیر از منظر منابع آب شیرین به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر مبدل شود.

تأمین آب آشامیدنی از آب شور چاه ها، دریاها و اقیانوس ها یکی از دغدغه های کشورهای مواجه با کم آبی است.

امروزه فرایند اسمز معکوس به عنوان یک فناوری اقتصادی در شیرین سازی آبهای شور شناخته می شود.

اساس شیرین سازی آب شور در فرایند اسمز معکوس عبور آب شور با فشار بالا از غشای نیمه تراوا یا ممبران است.

از این رو شناخت ممبران اسمز معکوس یا غشای نیمه تراوا به عنوان قلب فرایند نمک زدایی حایز اهمیت است.

غشای نیمه تراوا یا ممبران چیست؟ غشای نیمه تراوا یا ممبران، لایه یا فیلم نازکی است که قابلیت انتقال جرم یا تبادل یون را در طرفین خود ف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شیرین سازی آبهای شور با ممبران یا غشا نیمه تراوا

شیرین سازی آبهای شور با ممبران یا غشا نیمه تراوا