طرز تهیه کیک موزی گردوییکیک موزی از دسته کیک های بسیار خوشمزه می باشد که در سراسر دنیا بسیار محبوب است و می تواند گزینه بسیار مناسبی برای دورهمی و عصرانه باشد این کیک همان طور که از نامش پیداست از موز و گردو تشکیل می شود البته ریختن گردو به سلیقه شما بستگی دارد بافت این کیک بسیار . - ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. موزهای رسیده را پوست بگیرد و با چنگال له کنید تا مانند پوره شود. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. مرحله دوم: هم زدن کره و تخم مرغ کره نرم شده را به همراه موز خوب با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف دیگر تخم مرغ و شکر قهوه ای و وانیل را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه خوب هم بزنید تا کشدار و حجیم شود. مرحله سوم: تهیه مایه کیک موزی مجلسی پوره موز و کره را به مواد فوق اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط آرد را طی دو مرحله اضافه کنید و با لیسک هم بزنید سپس در انتها گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید. مرحله چهارم: پخت کیک موزی کف قالب لوف را چرب کنید و کاغذ روغنی انداخته سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و یک عدد موز را از طول برش بزنید و قسمتی که رگ دار هست را با قلمو آبلیمو بزنید و روی مواد قرار دهید سپس قالب را در فر گرم برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |