آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از 25 اسفند در کهگیلویه و بویراحمدمدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد از تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی استان از 25 اسفند خبر داد. - به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، عبدالله بهمنش گفت: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان از 25 اسفند امسال طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی آغاز و تا 14 فروردین سال 1400 ادامه دارد. مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآورده های خام دامی و رفاه حال شهروندان عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح گروه های ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان در دو نوبت کاری صبح و عصر با انجام بازدید های سرزده خود بر این مراکز نظارت دقیق می کنند. وی مراکزی که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارند را کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری مواد پروتیینی، مراکز عرضه ماهی، گوشت قرمز، رستوران ها، هتل ها، کبابی ها، چلوکبابی ها، قصابی ها، خودرو های ویژه حمل فرآورده های خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی برشمرد و اضافه کرد: در اجرای این طرح از توان همکاران دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی نیز استفاده می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |