مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اسفند 1399 ساعت 08:552021-03-15اقتصادي

«گلِ سبز» کنجد چیست؟


یک عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان گفت: تشکیل کلروفیل در اجزای گل و سبز شدن گلبرگ ها و عدم تشکیل کپسول های بذر از علایم مهم بیماری فیلودی در کنجد است.

- ایسنا/لرستان یک عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان گفت: تشکیل کلروفیل در اجزای گل و سبز شدن گلبرگ ها و عدم تشکیل کپسول های بذر از علایم مهم بیماری فیلودی در کنجد است.

علی دهقانی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: کنجد دارای 50 درصد روغن بوده که از نظر طعم، کیفیت و پایداری در درجه بالایی قرار داشته و در شیرینی پزی، تهیه حلوا، روغن خوراکی و طبی و صابون سازی مصرف دارد.

وی ادامه داد: فیلودی یکی از بیماری های مهم و اقتصادی کنجد است که در سال های اخیر خسارات جبران ناپذیری را متوجه کشاورزان کرده و ماهیت فیتوپلاسمایی دارد.

دهقانی بیان کرد: ناقل عامل این بیماری در ایران زنجرک معرفی شده است.

این عضو هیأت علمی و محقق بخش تحقیقات گیاه پزشکی مرکز تحقیقات لرستان با اشاره به این که این بیماری در بیشتر نقاط ایران وجود دارد، عنوان کرد: تشکیل کلروفیل در اجزای گل و سبز شدن گلبرگ ها و عدم تشکیل کپسول های بذر از علایم مهم این بیماری است.

وی ادامه داد: در زمان آلودگی اگر مقداری کپسول نارس در بوته تشکیل شده باشد ترک خورده و بذرشان روی زمین می ریزد، اما بیشتر بذرها در داخل کپسول جوانه زد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«گلِ سبز» کنجد چیست؟

«گلِ سبز» کنجد چیست؟