ریواس، سوغاتی فصل بهار برای کاهش کلسترول و فشار خوندم برگ خوراکی ریواس، پایین آورنده میزان کلسترول و فشار خون است؛ ریواس همچنین باعث کاهش چربی خون، بهبود عملکرد کلیه و کبد چرب غیرالکلی می شود و در چاقی و پرفشاری خون بارداری مؤثر است. - دم برگ خوراکی ریواس، پایین آورنده میزان کلسترول و فشار خون است؛ ریواس همچنین باعث کاهش چربی خون، بهبود عملکرد کلیه و کبد چرب غیرالکلی می شود و در چاقی و پرفشاری خون بارداری مؤثر است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، ریواس یک گیاه کوهی است که در فصل بهار و تابستان در دامنه های کوه ها یافت می شود و در زبان ترکی به آن اوشقون نیز می گویند، این گیاه از جمله گیاهان اصیل و با قدمت ایرانی به حساب می آید و از لحاظ طب سنتی سرد است، اما اگر با مقداری شکر یا عسل مصرف شود، از سردی آن کاسته می شود. دکتر حورا آموزگار، داروساز و مسئول فنی مرکز خدمات تخصصی تولید فرآورده های دارویی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی در خصوص خواص این گیاه بهاری اظهار کرد: ساقه زیرزمینی این گیاه دارای خواص درمانی و متعادل کننده حرکات روده ای است و در یبوست و اسهال هر دو کاربرد دارد. از طرفی به دلیل دارا بودن مواد آنتراکینونی در انتهای ساقه اثرات ضد یبوستی دارد. ریواس دارای برخی عناصر نظیر پتاسیم - کلسیم است و از نظر ویتامین ها نیز تا حدودی غنی است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |