پر خاصیت ترین میوه ها در دوران کرونامدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در میان میوه ها، مرکبات و سیب از پرخاصیت ترین میوه ها هستند. - ، زهرا عبداللهی، گفت: مصرف میوه و سبزی به خاطر دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامین های A ، C ، B ، املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی همچون فلاونویید و کارتنویید می تواند با تقویت سیستم ایمنی ما را در برابر بیماری های زیادی به خصوص کرونا بیمه کند. مهر نوشت؛ وی افزود: آنتی اکسیدان ها از طریق ترکیب شدن با رادیکال های آزاد که به دنبال واکنش های اکسیداسیونی در بدن تولید می شوند از آسیب و تخریب سلول های بدن جلوگیری می کنند. در واقع مصرف سبزیجات رنگارنگ به دلیل املاح معدنی و ویتامین های مختلف می توانند بروز بیماری های غیر واگیر مثل بیماری های قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان به خصوص سرطان های دستگاه گوارش و چاقی را در افراد کاهش دهند. عبداللهی ادامه داد: همچنین مصرف میوه و سبزی می تواند از افزایش وزن و چاقی که احتمال ابتلاء به کرونا را در فرد افزایش می دهد جلوگیری کند. چاقی خود یک عامل خطر مهم ابتلاء به کرونا محسوب می شود. مرگ و میر ناشی از کوید 19 در افراد چاق بیشتر است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: در میان میوه ها، مرکبات و سیب از پرخاصیت ترین میوه ها هستند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |