چگونه از مسمومیت با قارچ در امان بمانیم؟قارچ از گیاهان خوراکی پر مصرف محسوب می شود و در فصل بهار و خصوصا ایام فروردین که قارچ های طبیعی سراز خاک در می آورند و حضور مردم در طبیعت بیش از دیگر ایام است، - تمایل به مصرف این نوع از قارچ بیشتر هم می شود، اما اکثر گونه های قارچ طبیعی، سمی و بسیار خطرناک و افتراق بین قارچ سمی و سالم امری نسبتا دشوار محسوب می شود. معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در خصوص اینکه چگونه می توان از مسمومیت با قارچ سمی در امان ماند، گفت: حتی افراد متخصص هم بدون نظر آزمایشگاه نمی توانند از روی ظاهر یا مزه قارچ بگویند کدامیک از قارچ های وحشی خوراکی و کدامیک سمی است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا به نقل از سایت علوم پزشکی شیراز، دکتر محمدرضا کریمی خاطرنشان کرد: تنها آزمایشگاه های ویژه قادر به تشخیص قارچ های سمی از غیرسمی است و هیچ آزمایشی وجود ندارد که یک فرد عادی بتواند با انجام ان از خوراکی بودن این گیاه، اطمینان کسب کند. علایم مسمومیت با قارچ چیست؟ کریمی گفت: علایم زودرس شامل تهوع و استفراغ، اسهال و شکم درد و تعریق است که گاهی علایم مغزی مانند توهم، خواب آلودگی، تشنج و یا بی قراری با آن همراه می شود. این علایم اغلب 4 تا 24 ساعت بعد از خوردن قارچ ظاهر می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |