مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 فروردین 1400 ساعت 14:502021-04-04پزشكي

چیزهایی که درباره پاستیل نمی دانیم! / تاثیر پروتیین و ژلاتین بر سلامتی کودکان


کمتر بچه ای در دنیا هست که پاستیل دوست نداشته باشد.

خوردن پاستیل یکی از لذت بخش ترین لحظه های روز است.

اما پدر و مادرهای دقیق و دلسوز می خواهند بدانند خوردن پاستیل چه اثری بر سلامتی دارد.

- بچه ها عاشق خوردن پاستیل هستند.

پاستیل خرسی، پاستیل میوه ای یا نوشابه ای هر بچه ی بدغذایی را هم جذب خودش می کند.

اگر خیال تان راحت باشد که خرید پاستیل ضرری برای کودک ندارد، دیگر جلوی قفسه ی پاستیل ها با فرزندتان به مشکل برنمی خورید! چیزهایی که درباره پاستیل نمی دانیم! پایه ی اصلی پاستیل، ژلاتین خوراکی ست.

بافت الاستیکی پاستیل به خاطر وجود ژلاتین است.

سیراپ ذرت یا گندم، آب شکر، رنگ و طعم دهنده، ترکیب پاستیل را کامل می کنند.

مایعی را که از مخلوط این مواد به دست می آید می پزند و بعد در قالب می ریزند تا شکل بگیرد.

جالب است بدانید که به طور حدودی هر بسته 30 گرمی پاستیل، 100 کالری، 23 گرم کربوهیدرات، 14 گرم شکرو 2 گرم پروتیین به بدن می رساند.

باتوجه به این که سازمان غذا و داروی امریکا اعلام کرده حدود 10 درصد یا کمتر از کالری روزانه می تواند از شکر تامین شود، می توانیم با خیال راحت یک بسته پاستیل بخوریم.

مهم ترین ماده تشکیل دهنده پاستیل ژلاتین از بافت، غضروف و استخوان حیواناتی مانند گاو، ماهی و خوک به دست می آید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چیزهایی که درباره پاستیل نمی دانیم! / تاثیر پروتیین و ژلاتین بر سلامتی کودکان

چیزهایی که درباره پاستیل نمی دانیم! / تاثیر پروتیین و ژلاتین بر سلامتی کودکان