مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 فروردین 1400 ساعت 04:152021-04-05پزشكي

ارتقای ارزش غذایی روغن شاهدانه با فرمولاسیون نانویی


یک شرکت تغذیه ای تایلند با امضای قراردادی با محقق ایرانی توانست با استفاده از فرمولاسیون نانویی، ارزش غذایی روغن شاهدانه را که دارای خواص درمانی است، - یک شرکت تغذیه ای تایلند با امضای قراردادی با محقق ایرانی توانست با استفاده از فرمولاسیون نانویی، ارزش غذایی روغن شاهدانه را که دارای خواص درمانی است، افزایش دهد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، یک شرکت تغذیه ای تایلندی (سوپریم فارماتک) متخصص در زمینه تولید محصول، از فناوری نانو سبز جدیدی رونمایی کرده که برای به حداکثر رساندن ارزش غذایی روغن شاهدانه قابل استفاده است.

این شرکت به تازگی از آزمایش موفقیت آمیز فناوری نانوکپسولاسیون روغن شاهدانه بدون حلال خبر داده است.

طبق گفته مسئولان سوپریم فارماتک، این فناوری با استفاده از فناوری ای توسعه یافته که به آن روش مظفری گفته می شود.

این روش توسط پروفسور محمدرضا مظفری ایجاد شده است.

مظفری پنج کتاب، هشت حق ثبت اختراع و نزدیک به 300 مقاله در زمینه فناوری نانو دارویی تالیف کرده است.

در دسامبر سال گذشته، این شرکت اعلام کرد توافق نامه ای با مظفری برای تولید نسل جدیدی از محصولات مکمل غذایی با استفاده از فناوری لیپوزومال امضا شده است.

نانوکپسولاسیون، فناوری قرار دادن نانوذرات جامد، مایع یا گاز در داخل ماده ای دیگر است که به عنوان ماتریس یا پوسته ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارتقای ارزش غذایی روغن شاهدانه با فرمولاسیون نانویی

ارتقای ارزش غذایی روغن شاهدانه با فرمولاسیون نانویی