کاهش بارندگی و گرم شدن هوا علت کاهش تولید گندم هرمزگانمدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: امسال سطح زیرکشت گندم در استان 12 هزار و 400 هکتار است و هزار هکتار نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. - ایسنا/هرمزگان مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: امسال سطح زیرکشت گندم در استان 12 هزار و 400 هکتار است و هزار هکتار نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. رضا امیری زاد صبح امروز(18 فروردین ماه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال پیش بینی می شود 45 هزار تن گندم در استان برداشت شود که نسبت به پارسال 10 تا 15 درصد کاهش دارد، افزود: خشکسالی، کاهش بارندگی و گرم شدن هوا از مهمترین عوامل کاهش تولید گندم در استان است. مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: کیفیت گندم تولیدی استان مناسب است و فقط عملکرد تولید کاهش یافته است. وی با اشاره به اینکه شهرستان حاجی آباد قطب تولید گندم در استان است و شهرستان های رودان، میناب، پارسیان و بستک از دیگر مناطق تولید گندم هستند، اظهار کرد: برداشت گندم تا خرداد ادامه دارد. مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اضافه کرد: همزمان با برداشت گندم خرید تضمینی این محصول نیز آغاز شده است. وی با اشاره به اینکه براساس مصوبه هیات دولت هرکیلوگرم گندم معمولی به قیمت چهارهزار تومان و گندم دوروم به قیمت تضمینی 4 هزار و 200 تومان از کشاورزا برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |