طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر + روش پختاگر دوست داشتید نصف قاشق عسل بریزید، عسل برای تیره ترشدن نانتان است. در این روش پخت کیک رولتی بدون فر، ابتدا زرده و سفیده جدا شود. سفیده را بزنید تا پف کند بعد 2 قاشق از پودر قند را اضافه کنید و بزنید تا فرم بگیرد. سپس در ظرفی جدا زرده ها را با وانیل و بقیه پودرقند کمی بزنید سپس دو قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید تا کرم رنگ شود. آرد و بکینگ پودر الک شده را به زرده اضافه کنید و هم بزنید و بعد سفیده را به مواد اضافه و مخلوط کنید یک کاسه ماست خوری از مواد را بردارید و به آن به مقدار لازم پودر کاکائو اضافه کنید مواد سفید را داخل تابه بریزید و مواد کاکائویی را داخل قیف بریزید و روی آن را خط بیاندازید. با یک خلال دندان به حالت زبرا درآورید بعد در آن را بگذارید. حدود هشت دقیقه ای آماده شد در آن را باز کنید. اگر دیدید کناره های آن رنگ گرفت آماده است نباید بگذارید رولت خشک شود بیرون بیاورید و کاغذ را روی پارچه بگذارید. جدا کنید و داخل همان پارچه رول کنید وقتی خنک شد خامه را فرم بدهید ( طرز تهیه خامه روی کیک ) و خامه کشی کنید و دوباره رول کنید و برش بزنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |