چند ویژگی اساسی یک سحری خوبیک سحری کامل و مناسب باید ویژگی های وعده ناهار را داشته باشد. انواع چلو خورش های کم چرب و همچنین پلو های مخلوط با حبوبات و سبزیجات (مانند عدس پلو، لوبیا پلو، سبزی پلو) به همراه یک منبع پروتیینی کم چرب مثل مرغ، گوشت یا ماهی انتخاب مناسبی برای وعده سحری هستند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازمیزان، وعده سحری بسیار اهمیت دارد و هرگز نباید به طور کامل حذف شود. حذف این وعده منجر به افزایش زمان گرسنگی و افت قند می شود که باعث سردرد، سرگیجه، ضعف عمومی و بی حالی، بی خوابی، عصبانیت، بی قراری، پرخاشگری و نهایتا کاهش توانایی کلی فرد در انجام فعالیت های روزمره می گردد. بعلاوه با ایجاد اختلال در عملکرد طبیعی بدن از جمله ترشح اسید و آنزیم های گوارشی باعث عوارض گوارشی مثل سوزش سر دل، التهاب یا زخم معده می شود. تکرار این عادت نادرست در دراز مدت می تواند منجر به تحلیل عضلانی گردد. برخی افراد در انتهای شب اقدام به خوردن شام کامل نموده و سحری را حذف می نمایند که این هم روش مناسبی نیست. شام کامل در آخر شب به هیچ عنوان نمی تواند جایگزین مناسبی برای سحری باشد. ضمن اینکه با مصرف یک وعده غذایی سنگین قبل از خواب به شدت به سلامتی فرد و آسیب می رساند. یک سحری کامل و مناسب باید ویژگی های وعده ناهار را داشته باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |