تغذیه صحیح در ماه رمضان؛ نکاتی که روزه داران باید بداننددر ماه مبارک رمضان، چنانچه روزه داران از برنامه غذایی متعادل و متنوع برخوردار شوند، مشکلی برای آن ها ایجاد نخواهد شد و می توانند با روزه گرفتن سلامت خود را نیز حفظ کنند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از خرم آباد، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری واگیر کووید 19 باید ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی، تا حد امکان در تجمع ها شرکت نکرده و در صورت حضور در مراکز شلوغ از ماسک های سه لایه مناسب استفاده کنیم، دست ها را مرتب شسته و موادغذایی مقوی در جهت تقویت سیستم ایمنی مصرف نماییم. در ماه مبارک رمضان، چنانچه روزه داران از برنامه غذایی متعادل و متنوع برخوردار شوند، مشکلی برای آن ها ایجاد نخواهد شد و می توانند با روزه گرفتن سلامت خود را نیز حفظ کنند. منظور از برنامه غذایی متعادل این است که روزه داران در ماه مبارک رمضان همچون دیگر ایام سال سعی کنند در حد نیاز بدن غذا میل کرده، چرا که در صورت کاهش حجم نیاز غذایی، بدن دچار سوء تغذیه و کمبود ویتامین ها و پروتیین ها می شود، همچنان که در صورت مصرف بیش از حد مواد خوراکی دچار اضافه وزن و عوارض ناشی از چاقی خواهند شد. مطالعات متعدد نشان داده که در افراد چاق، بیماری کرونا شیوع بیشتری دارد و شدت عارضه بیماری در این دسته از افراد بالا است، بنابراین با رژیم غذایی متعادل در ماه مبارک رمضان از عوارض مربوط برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |