تولید سالانه 77 هزار تُن گوشت در لرستانیک عضو هیئت علمی مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: استان با تولید سالانه 77 هزار تُن گوشت، یکی از قطب های تولید گوشت قرمز در کشور است. - ایسنا/لرستان یک عضو هیئت علمی مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: استان با تولید سالانه 77 هزار تُن گوشت، یکی از قطب های تولید گوشت قرمز در کشور است. کریم قربانی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: بخش کشاورزی به عنوان محور توسعه اقتصادی کشور محسوب می شود و زیربخش دامپروری نقش تعیین کننده ای در توسعه اقتصادی کشور از جنبه های تغذیه، اشتغال و دیگر صنایع وابسته به عهده دارد. وی ادامه داد: از مهم ترین عواملی که پیشرفت در هر فعالیت تولیدی و اقتصادی را تضمین می کند، استفاده از دانش و تجربه های علمی است که این امر به ویژه در برخی از رشته های تولیدی مانند فعالیت های دامپروری ضروری و اجتناب ناپذیر است. قربانی عنوان کرد: پرواربندی عبارت است از فن افزایش وزن زنده دام در یک دوره زمانی مشخص و نسبتاً کوتاه، مواد اولیه این فن شامل دام مناسب و شرایط محیطی مطلوب است. این عضو هیئت علمی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان عنوان کرد: تأمین شرایط محیطی برعهده پرواربندان است ولی نظارت و کارشناسی نیز ضروری و باعث حُسن انجام آن می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |