غلامرضا شمس ناتری رشته و خوشکار میهمان سفره های رمضانرشته و خوشکار یک محصول مغذی برای روزه داران در ماه رمضان است . این محصول که از روسیه به گیلان آمده است بیش از یک قرن است درخطه گیلان طبخ می شود و آقای نصراله زاده از صومعه سرا پزنده این محصول یک ماه رمضان را درچالوس به سر می برد و آن را پخت می کند . - رشته و خوشکار یک محصول مغذی برای روزه داران در ماه رمضان است . این محصول که از روسیه به گیلان آمده است بیش از یک قرن است درخطه گیلان طبخ می شود و آقای نصراله زاده از صومعه سرا پزنده این محصول یک ماه رمضان را درچالوس به سر می برد و آن را پخت می کند . او می گوید از سال 1357 وسایل پخت رشته خوشکار را دریکی از مغازه ها استقرارداده و مبادرت به طبخ آن می کند . این محصول به دو صورت رشته و خوشکار تحویل مشتریان می شود . رشته فاقد مواد است و خوشکار با مغز گردوی ساییده شده همراه با دارچین و هل لای رشته ریخته و سپس بسته بندی می شود. برای میل کردن این محصول باید دو طرف آن را در کمی روغن تف داده و سپس با غلتاندن آن درآب و شکرحل شده آماده مصرف می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |