تمام نکاتی که باید درباره روزه داری در پاندمی کرونا بدانیدانجمن تغذیه ایران نکاتی را درباره تغذیه صحیح و روزه داری در پاندمی کرونا مطرح کرد. - انجمن تغذیه ایران نکاتی را درباره تغذیه صحیح و روزه داری در پاندمی کرونا مطرح کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و بنابر اعلام انجمن تغذیه ایران، امسال با توجه به اینکه جمع کثیری از هموطنان هنوز در قرنطینه های خانگی به سر می برند شاید از این جهت که ساعات بیشتری را به استراحت می پردازند بتوانند توفیق بیشتری در کسب معنویت و نیز فواید روزه داری بهره برده و عملا چیزی که به نظرشان تهدید بوده را به فرصت تبدیل کنند بنابرابن ماه رمضان فرصتی را فراهم می کند که بتوان عادات غلط تغذیه ای که در قرنطینه های خانگی ایجاد شده بود را اصلاح کرده و با رعایت تنظیم انرژی دریافتی و میزان کالری مصرفی اضافه وزن های ایجاد شده و مشکلاتی نظیر کبد چرب، فشار خون، چربی های بالای خون و تنظیم قند را کنترل کرد. توصیه ها و اصول کلی تغذیه و روزه داری و کووید 19 رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی و استفاده از همه 5 گروه غذایی شامل موارد زیر ضروری است: _ گروه نان و غلات با تاکید بر غلات و نان های سبوس دار، انواع جوانه ها _ گروه میوه ها با تاکید بر مصرف انواع مختلف میوه ها، گروه سبزی ها با تاکید بر مصرف انواع آن ها با رنگ های متفاوت و به ویژه خانواده کلم _ گروه گوشت ها با تاکید بر تخم مرغ، مرغ، ماهی برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |