تقویت کننده های قوی سیستم ایمنی بدن در دوران قرنطینهکارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی علوم پزشکی بیرجند گفت: مصرف روزانه میوه و سبزی به خاطر دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامین های A ، - ایسنا/خراسان جنوبی کارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی علوم پزشکی بیرجند گفت: مصرف روزانه میوه و سبزی به خاطر دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامین های A ، C ، B، املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی همچون فلاونویید و کارتنویید می تواند ما را در برابر بیماری های زیادی به خصوص کرونا بیمه کند. نرگس دیمه ور در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: مصرف سبزیجات رنگارنگ به دلیل املاح معدنی و ویتامین های مختلف می توانند بروز بیماری های غیر واگیر مثل بیماری های قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان به خصوص سرطان های دستگاه گوارش و چاقی را در افراد کاهش دهند. وی افزود: همچنین مصرف میوه و سبزی می تواند از افزایش وزن و چاقی که احتمال ابتلا به کرونا را در فرد افزایش می دهد جلوگیری کند؛ چاقی خود یک عامل خطر مهم ابتلا به کرونا محسوب می شود و مرگ و میر ناشی از کووید 19 در افراد چاق بیشتر است. وی با بیان اینکه باید بدانید مقدار سبزیجات مورد نیاز بدن با توجه به هرم راهنمای غذایی روزانه 3 تا 5 واحد است، تصریح کرد: ویتامین های C،A آنتی اکسیدان ها برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |