مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 اردیبهشت 1400 ساعت 03:352021-04-29پزشكي

14 نکته برای تغذیه مناسب در دوران نقاهت مبتلایان کرونا


تغذیه مناسب نقش مهمی در پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر نظیر کووید19، سل و .

دارد.

با پیروی از یک الگوی صحیح غذایی که همه نیازهای تغذیه ای فرد را تامین کند، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا و بنابر اعلام وزارت بهداشت، نکات زیر، 14 توصیه تغذیه ای برای دوران نقاهت کووید19 است که با رعایت آنها می توان آثار بیماری بر بدن را کاهش داد: _ تامین مقادیر زیاد مایعات همچون آب، آب میوه تازه طبیعی (آب هندوانه، آب پرتقال، آب سیب و .

و آب سبزی های تازه طبیعی مانند آب کرفس، آب هویج، آب گوجه فرنگی و .

چای کم رنگ، آب گوشت یا آب مرغ.

مایعات باید به میزان حداقل 8 لیوان در روز به منظور رقیق کردن ترشحات مجاری هوایی استفاده شود.

_ مصرف انواع سوپ داغ مانند سوپ سبزیجات، جو، بلغور، جو دوسر و .

و آش های سبک مانند آش برنج، آش جو، آش سبزیجات و .

_ مصرف روزانه میوه و سبزی تازه ( کاهو، کلم، سبزی خوردن و .

) یا سبزیجات آبپز به صورت دورچین غذا برای تحریک اشتها و تامین ریزمغذی های لازم _ استفاده از مقادیر زیاد منابع غذایی ویتامین A( که سبب حفاظ یکپارچگی مخاط تنفسی می شود) مانند زرده تخم مرغ، گوشت، ماهی، جگر و میوه ها و سبزی های زرد و نارنجی و قرمز و سبز و بنفش همچون کدو حلوایی، هویج، فلفل دلمه ای، برگ های تیره رنگ کاهو، اسفناج، مرکبات، کلم و .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

14 نکته برای تغذیه مناسب در دوران نقاهت مبتلایان کرونا

14 نکته برای تغذیه مناسب در دوران نقاهت مبتلایان کرونا