مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 اردیبهشت 1400 ساعت 11:552021-04-29پزشكي

عدم مشاهده آلودگی نان به آفلاتوکسین در سال 99 در کرمانشاه


مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از عدم مشاهده آلودگی نان به آفلاتوکسین در سال 99 در این استان خبر داد.

- شهریار مستوفی بعد از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بررسی های حوزه سلامت و بهداشت نان اظهار کرد: در سال گذشته هیچ نوع آلودگی میکروبی، قارچی و آلودگی به آفلاتوکسین در نان کرمانشاه مشاهده نشده است.

وی افزود: در سال گذشته یک صد و 38 بازرسی از کارخانه های آرد استان کرمانشاه صورت گرفته و در هر بازدید نمونه برداری انجام شد، خوشبختانه حتی یک مورد استفاده از بلانکیت در سطح نانوایی ها و کارخانه های آرد گزارش نشده است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه عمده مشکل در پخت نان استفاده از نمک بیش از حد مجاز است، گفت: بیماری های قلبی و عروقی یکی از شایع ترین علل مرگ و میرها بوده که در اثر عواملی از جمله فشار خون بالا رخ می دهد، نمک یکی از عوامل بروز بیماری های قلبی و عروقی است.

وی ادامه داد: بر اساس شاخص های وزارت بهداشت میزان استفاده از نمک در نان از 1.

8 درصد به یک درصد کاهش یافته ولی با توجه به اینکه در زمینه کیفیت گندم مشکلاتی وجود دارد، نانوایان مجبور به استفاده از نمک برای بالا بردن کیفیت خمیر هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عدم مشاهده آلودگی نان به آفلاتوکسین در سال 99 در کرمانشاه

عدم مشاهده آلودگی نان به آفلاتوکسین در سال 99 در کرمانشاه