میگرنی ها موادغذایی فرآوری شده مصرف نکنندمصرف برخی مواد غذایی مانند غذاها و نوشیدنی های فرآوری شده در شدت بیماری میگرن تاثیرگذار می گذارند و حتی طبق یافته های علمی این نوع مواد غذایی 30 درصد عامل بروز میگرن هستند. فاطمه زمانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بعضی از مواد شیمیایی و مواد نگهدارنده در مواد غذایی، خوراکی ها و نوشیدنی های خاص از جمله غذاهای فرآوری شده، شور، نوشیدنی های الکلی و مواد افزودنی خوراکی ها مانند نیترات که در هات داگ و گوشت های دودی وجود دارند، می توانند محرک حدود 30 درصد میگرن باشند. زمانی ادامه داد: مصرف بیش از حد کافیین یا قطع ناگهانی مصرف آن می تواند باعث ابتلا به میگرن شود و در بعضی از افراد زیاد خوابیدن یا کم خوابی می توانند، محرک بیماری باشد. این بیماری دومین علت شایع سردرد بعد از سردرد تنشی است. وی گفت: میگرن یک اختلال عصبی است که در اثر افزایش تحریک پذیری دستگاه عصبی مرکزی ایجاد می شود و با سردردهای دوره ای همراه است که به صورت عودهای مکرر و اغلب یک طرفه و ضربان دار است، این بیماری در 20 تا 35 سالگی بروز می کند و شیوع آن در زنان سه برابر مردان است. این استاد دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران ادامه داد: استرس نیز از شایعترین عوامل محرک در بروز میگرن است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |