مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 اردیبهشت 1400 ساعت 13:352021-04-30پزشكي

میگرنی ها موادغذایی فرآوری شده مصرف نکنند


مصرف برخی مواد غذایی مانند غذاها و نوشیدنی های فرآوری شده در شدت بیماری میگرن تاثیرگذار می گذارند و حتی طبق یافته های علمی این نوع مواد غذایی 30 درصد عامل بروز میگرن هستند.

فاطمه زمانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بعضی از مواد شیمیایی و مواد نگهدارنده در مواد غذایی، خوراکی ها و نوشیدنی های خاص از جمله غذاهای فرآوری شده، شور، نوشیدنی های الکلی و مواد افزودنی خوراکی ها مانند نیترات که در هات داگ و گوشت های دودی وجود دارند، می توانند محرک حدود 30 درصد میگرن باشند.

زمانی ادامه داد: مصرف بیش از حد کافیین یا قطع ناگهانی مصرف آن می تواند باعث ابتلا به میگرن شود و در بعضی از افراد زیاد خوابیدن یا کم خوابی می توانند، محرک بیماری باشد.

این بیماری دومین علت شایع سردرد بعد از سردرد تنشی است.

وی گفت: میگرن یک اختلال عصبی است که در اثر افزایش تحریک پذیری دستگاه عصبی مرکزی ایجاد می شود و با سردردهای دوره ای همراه است که به صورت عودهای مکرر و اغلب یک طرفه و ضربان دار است، این بیماری در 20 تا 35 سالگی بروز می کند و شیوع آن در زنان سه برابر مردان است.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران ادامه داد: استرس نیز از شایعترین عوامل محرک در بروز میگرن است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

میگرنی ها موادغذایی فرآوری شده مصرف نکنند

میگرنی ها موادغذایی فرآوری شده مصرف نکنند