دمنوش ها و نوشیدنی های خنک کننده در ماه مبارک رمضاندمنوش های گیاهی بسیار بهتر از نوشیدنی های گازدار و قندی مضر هستند و می توان این دمنوش ها را در وعده افطار و سحر، جایگزین چای یا نوشیدنی های گازدار و آبمیوه های مصنوعی کرد. - دمنوش های گیاهی بسیار بهتر از نوشیدنی های گازدار و قندی مضر هستند و می توان این دمنوش ها را در وعده افطار و سحر، جایگزین چای یا نوشیدنی های گازدار و آبمیوه های مصنوعی کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر سعید توکلی، مدیر مرکز خدمات تخصصی آنالیز و فرآوری گیاهان دارویی و عضو هیات علمی این پژوهشکده در خصوص مصرف دم نوش های گیاهی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: چای سفید که در بین چای ها، از همه کمتر اکسیده شده است، طبیعت سردی دارد و برای نوشیدن در ماه مبارک رمضان توصیه می شود. این چای بسیار سبک و نشاط آور است. وی افزود: چای سبز هم یکی دیگر از چای های خنک کننده است، زیرا اکسیداسیون پایینی دارد و از این چای برای رفع حرارت و گرمازدگی استفاده می شود. دم نوش گیاهی چای سبز عطش را کاهش می دهد و تولید مایعات بدن را افزایش می دهد و این به این معناست که بدن از طریق عرق، بیشتر خنک می شود. دکتر توکلی با اشاره به اینکه گل داوودی طبیعت سردی دارد و دم نوش آن برای روزهای گرم و رفع عطش در ماه مبارک رمضان مناسب است دیگر دم نوش های خنک کننده و مفید برای مصرف در این ماه را برشمرد و عنوان کرد: بابو برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |