مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 اردیبهشت 1400 ساعت 05:152021-05-05دانش

انتخاب دو مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز به عنوان مقاله پراستناد


به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دو مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز براساس اعلام پایگاه استنادی WOS به عنوان مقاله پراستناد انتخاب شد.

- دو مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز براساس اعلام پایگاه استنادی WOS به عنوان مقاله پراستناد انتخاب شد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دو مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز براساس اعلام پایگاه استنادی WOS به عنوان مقاله پراستناد انتخاب شد.

دو مقاله کاظم علیرضالو، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تبریز با عناوین: Combined effect of natural antioxidants and antimicrobial compounds during refrigerated storage of nitrite-free frankfurter-type sausage Phytochemical constituents, advanced extraction technologies and techno-functional properties of selected Mediterranean plants for use in meat products.

A comprehensive review چاپ شده در مجلات Food Research International (Q1; IF:4.

97) و Trends in Food Science & Technology (Q1; IF:11.

07) براساس اعلام پایگاه استنادی WOS به عنوان مقالات پراستناد سال های 2019 و 2020 انتخاب شد.

شایان ذکر است، علیرضالو عضو هیئت علمی گروه تکنولوژی مواد غذایی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر است که در دو سال اخیر موفق به چاپ بیش از 18 مقاله JCR در مجلات Q1 و Q2 شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتخاب دو مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز به عنوان مقاله پراستناد

انتخاب دو مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز به عنوان مقاله پراستناد