سفره رنگارنگ کرمانشاهیان در کنار خواص داروییفصل بهار و سفره های رنگارنگ کرمانشاهیان به بهار دارویی کرمانشاه معرفی می شود و این گیاهان در این فصل علاوه بر تزیین سفره ها در درمان خیلی از بیماری ها موثر هستند. - ، گروه استان ها: با آغاز فصل بهار، سفره غذا در استان کرمانشاه رنگ و بوی تازه ای می گیرد، سفره های رنگارنگی که علاوه بر طعم و بوی خاص فواید بسیار زیادی از جمله مبارزه با سرطان دارد. همزمان با فرارسیدن فصل بهار بخشی از گیاهان بهاری سفره های مردم را رونق و عادات غذایی را بسیار متنوع می کند. گیاهان خوراکی و دارویی که عمدتاً در کوهستان های بلند و دشت های مرتفع استان کرمانشاه می رویند، خوراکی لذیذ برای مردم بوده که استفاده خوراکی و دارویی از آن ها در فرهنگ کهن مردم این استان ریشه دوانده و با محیط زیست، اقتصاد و آداب و سنت های کرمانشاه آمیخته شده است. در این میان مصرف گیاهانی مانند کنگر ، پیچک ، شنگ ، پاغازه ، سورانه ، خوژه و ریواس بیشترین استفاده را دارد و افراد زیادی برای یافتن این گیاهان به کوه و دشت رفته و آن ها را جمع آوری می کنند. علاوه بر این، مغازه هایی اقدام به فروش این گیاهان کرده که بانوان کدبانوی کرمانشاهی با خریدن، پاک کردن و افزودن پیازداغ، زردچوبه، نمک و در برخی از گیاهان با افزودن تخم مرغ پخت و پز آن ها را انجام می دهند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |