ارزش غذایی و فواید مصرف بادام زمینی برای سلامتیفراورده های بادام زمینی روغن بادام زمینی، آرد و پروتیین هستند. از این فراورده ها در خوراکی های زیادی استفاده می شود مانند دسرها، کیک ها، شیرینی ها، - بادام زمینی متشکل از چربی های سالم و پروتیین های با کیفیت بالا است کالری نسبتاً بالایی نیز دارد. چربی بادام زمینی بادام زمینی ها جز روغن دانه ها هستند. مقدار قابل توجهی از محصول بادام زمینی دنیا به روغن بادام زمینی تبدیل می شود. مقدار چربی بادام زمینی بین 44 تا 56درصد متفاوت است. همچنین متشکل از چربی غیراشباع و اشباع نشده است و بیشتر آن ترکیبی از اسیدهای چرب و اسیدهای روغنی است. خلاصه بادام زمینی غنی از چربی است و حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع و اشباع نشده است و اغلب برای گرفتن روغن استفاده می شود. پروتیین های بادام زمینی بادام زمینی منبع خوبی از پروتیین است. مقدار پروتیین بادام زمینی 22 تا 30 درصد از کل کالری است و همین دلیل بادام زمینی را به منبع خوب پروتیین گیاهی تبدیل کرده است. مقدار فراوان پروتیین بادام زمینی و آراشین و کوناراشین می تواند باعث حساسیت شدید در برخی افراد و واکنش های خطرناک می شود. خلاصه مواد غذایی گیاهی مانند بادام زمینی منبع خوبی از پروتیین هستند. اما به خاطر داشته باشید که برخی افراد به این پروتیین حساسیت دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |