مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 اردیبهشت 1400 ساعت 09:352021-05-09پزشكي

بروسکتا؛ پیش غذایی اشتهاآور از ایتالیا


بروسکتا نام یک نوع پیش غذای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه می شود و منشأ و تاریخچه آن به ناحیه توسکانی و سده پانزدهم می رسد.

- ابتدا گوجه فرنگی ها را بلانچ کنید: 2 پیمانه آب را بجوشانید.

همانطور که آب در حال گرم شدن است، برش های کم عمقی را به صورت ضربدر در انتهای گوجه فرنگی انجام دهید (این باعث راحت تر کنده شدن پوست گوجه فرنگی می شود).

پس از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

گوجه فرنگی ها را در آب داغ قرار داده و به مدت 1 دقیقه بلانچ کنید.

با یک چنگال آن را بردارید و بگذارید تا آنقدر خنک شود که بتوانید آن را کنترل کنید.

سپس پوست گوجه فرنگی را به آرامی جدا کنید.

پایه ساقه را با چاقو برش دهید.

گوجه فرنگی ها را به دو نیم یا چهارم برش دهید و بیشتر آب و دانه ها را خارج کنید.

فر را از قبل گرم کنید: تا دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) با یک قفسه در طبقه بالایی فر.

گوجه فرنگی ها را خرد کنید، آن ها را با سیر، روغن زیتون، سرکه، ریحان، نمک و فلفل مخلوط کنید.

توجه داشته باشید، گوجه فرنگی عاشق نمک است.

ممکن است لازم باشد بیش از آنچه انتظار دارید اضافه کنید.

برش های نان باگت را تست کنید: با استفاده از چاقوی نان، نان باگت را برش داده و قطعه های ضخیم 1.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بروسکتا؛ پیش غذایی اشتهاآور از ایتالیا

بروسکتا؛ پیش غذایی اشتهاآور از ایتالیا