علی ابک تُنُک بوته های خربزه صادراتی ایرانخربزه ایران مراحل متفاوتی را طی می کند تا به برداشت و صادرات برسد. پس از کاشت بذر و سبز شدن بوته ها در مرحله دو تا چند برگی، باید آنها را تنک کرد. - برای این منظور، معمولاً یک بوته سالم و قوی را انتخاب کرده و بقیه بوته ها حذف می شوند. برای تنک کردن نباید بوته های اضافی را با ریشه از خاک خارج کرد، بلکه باید آنها را از سطح خاک قطع ساخت تا ریشه بوته ای که باید باقی بماند، صدمه نبیند. پس از تنک کردن برای جلوگیری از صدمه دیدن بوته به وسیله وزش باد، اطراف آن را به وسیله خاک می پوشانند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |