مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 خرداد 1400 ساعت 09:252021-05-23اقتصادي

تُنُک بوته های خربزه صادراتی ایران


خربزه ایران مراحل متفاوتی را طی می کند تا به برداشت و صادرات برسد.

پس از کاشت بذر و سبز شدن بوته ها در مرحله دو تا چند برگی، باید آنها را تنک کرد.

برای این منظور، معمولاً یک بوته سالم و قوی را انتخاب کرده و بقیه بوته ها حذف می شوند.

برای تنک کردن نباید بوته های اضافی را با ریشه از خاک خارج کرد، بلکه باید آنها را از سطح خاک قطع ساخت تا ریشه بوته ای که باید باقی بماند، صدمه نبیند.

پس از تنک کردن برای جلوگیری از صدمه دیدن بوته به وسیله وزش باد، اطراف آن را به وسیله خاک می پوشانند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تُنُک بوته های خربزه صادراتی ایران

تُنُک بوته های خربزه صادراتی ایران