زعفران را باید شناسنامه دار کردمعاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی گفت: با توجه به اهمیت محصول زعفران در نگاه ملی و استانی، شناسنامه دار کردن زعفران ایران اولویت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی استان است. - معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی: زعفران را باید شناسنامه دار کرد ایسنا/خراسان رضوی معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی گفت: با توجه به اهمیت محصول زعفران در نگاه ملی و استانی، شناسنامه دار کردن زعفران ایران اولویت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی استان است. ابوالفضل پهلوانلو در خصوص جزییات اقدامات پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی در حوزه صنعت زعفران اظهار کرد: ایران به عنوان تولیدکننده زعفران در سال 67 با 30 الی 40 تن تولید سالانه، جایگاهی در رکودهای جهانی نداشت و کسی به این مقوله توجهی نکرده بود. از همان سال ها محققین این موسسه با برگزاری همایش ها و نشست های ملی و بین المللی تمام توان خود را برای شناساندن ایران به عنوان بزرگترین تولیدکننده زعفران به دنیا انجام داده اند. موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از سال 67 به طور جدی و رسمی مطالعات، تحقیقات و پژوهش های کاربردی خود را در خصوص زعفران ایرانی و افزایش و ارتقای کمیت و کیفیت تولید آن آغاز نمود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |