مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 خرداد 1400 ساعت 18:252021-05-29اقتصادي

شناسنامه دار کردن زعفران اولویت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی است/ انجام بیش از 60 طرح پژوهشی کاربردی در حوزه زعفران


معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: با توجه به اهمیت محصول زعفران در نگاه ملی و استانی، شناسنامه دار کردن زعفران ایران اولویت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی است.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، ایران پایتخت تولید زعفران در جهان است.

این موضوع سبب شده محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، تحقیقات و پژوهش های مختلفی برای فرآوری و صنعتی سازی محصول زعفران انجام دهند.

ازاین رو با دکتر ابوالفضل پهلوانلو معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به گفت وگو نشستیم تا درباره جزییات اقدامات پژوهشی این موسسه در حوزه صنعت زعفران اطلاعات بیشتری کسب کنیم.

* موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از نظر تحقیقات در بخش زعفران پیش قراول است، لطفا در مورد پیشینه این موسسه در این زمینه توضیح دهید؟  ایران به عنوان تولیدکننده زعفران در سال 67 با 30 الی 40 تن تولید سالانه، جایگاهی در رکودهای جهانی نداشت و کسی به این مقوله توجه نکرده بود.

از همان سال ها محققین این موسسه با برگزاری همایش ها و نشست های ملی و بین المللی تمام توان خود را برای شناساندن ایران به عنوان بزرگ ترین تولیدکننده زعفران به دنیا انجام داده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسنامه دار کردن زعفران اولویت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی است/ انجام بیش از 60 طرح پژوهشی کاربردی در حوزه زعفران

شناسنامه دار کردن زعفران اولویت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی است/ انجام بیش از 60 طرح پژوهشی کاربردی در حوزه زعفران