چگونه لواشک زردآلو درست کنیم؟لواشک یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار بین کودکان و همچنین بزرگترها است و کمتر کسی است که عاشق آن نباشد! - 1- زردآلو ها رو به خوبی شسته و هسته اون ها رو در بیاورید. (البته میوه ها رو با هسته هم میتونید بپزید؛ اما در این صورت، در مرحله رد کردن از صافی کارتون کمی مشکل تر میشه و، چون در آوردن هسته زردآلو ها کار سختی نیست، به راحتی میتونید هسته ها رو از ابتدا جدا کنید. ) برای مشاهده طرز تهیه انواع لواشک های خوشمزه و خانگی می توانید به مقاله “طرز تهیه انواع لواشک” مراجعه کنید. 2- زردآلو های هسته گرفته رو داخل قابلمه ای بریزین و نصف لیوان آب بهش اضافه کنید. (نیازی به آب بیشتر نیست؛ چون خود میوه ها به اندازه کافی آب میندازن. )3- قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدین تا کم کم آب از پایین شروع به جوشیدن بکنه و میوه ها آب بندازن. 4- به تدریج قابلمه با آب پر میشه؛ اجازه بدین میوه ها به آرومی بجوشن، کاملا بپزن و له بشن! طوری که وقتی با قاشق فشار میدین پوست و گوشت میوه به راحتی از هم جدا بشه و میوه له بشه. 5- صافی رو داخل ظرفی گودی قرار بدین و میوه های پخته رو داخلش بریزین. آب میوه ها جدا میشه و از صافی رد میشه. 6- با پشت قاشق میوه ها رو له کنید تا گوشت میوه ها هم از صافی رد بشه. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |