تولید بیش از 23000 تن ماهی در کرمانشاه طی سال 99مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از تولید بیش از 23 هزار تن ماهی در این استان طی سال 99 خبر داد. - اظهار کرد: طبق طرح جمع آوری آماری، در سال زراعی 1399 میزان تولید ماهی در استان کرمانشاه 23 هزار و 600 تن بود. وی با اشاره به افزایش سرانه مصرف ماهی نسبت به سال های گذشته در استان کرمانشاه افزود: سرانه مصرف ماهی در این استان به 10 کیلوگرم رسیده که در کشور این مقدار بیش از 13 کیلوگرم است، باید با ترویج و فرهنگ سازی مصرف ماهی سرانه مصرف را در این استان افزایش داد. مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: با برگزاری کلاس های ترویجی و آموزشی، توسعه و ساماندهی و مکانیزه کردن استخرها تلاش برای افزایش تولید ماهی متناسب با تقاضای مردم در این استان ادامه دارد. وی اضافه کرد: با تأمین اعتبارات و تکمیل و افتتاح پروژه های نیمه تمام میزان تولید و به تبع آن مصرف ماهی در سال 1400 افزایش می یابد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |