تاثیر رژیم غذایی سالم در کاهش عوارض باردارییک مطالعه جدید نشان می دهد که یک رژیم غذایی سالم چند ماه قبل از بارداری تا سه ماهه دوم ممکن است خطر ابتلا به چندین عارضه بارداری را کاهش دهد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از ساینس دیلی، مطالعات محققان مؤسسه ملی یونیک کندی نشان می دهد زنان بارداری که در این مطالعه موفق به کسب نمره بالا در هر سه معیار تغذیه سالم شده بودند، با خطر کمتر ابتلاء به دیابت بارداری، اختلالات فشار خون مرتبط با بارداری و زایمان زودرس مواجه هستند. محققان داده های رژیم غذایی در طول بارداری را تجزیه و تحلیل کردند. تقریباً 1900 زن از هفته 8 تا 13 بارداری به پرسشنامه های رژیم های غذایی خود پاسخ دادند و از آنها خواسته شد آنچه را که در سه ماه گذشته خورده اند اعلام کنند. در هفته های 16 تا 22 و هفته های 24 تا 29، زنان آنچه را که در 24 ساعت گذشته خورده بودند اعلام کردند. پاسخ آنها با توجه به سه شیوه تغذیه سالم به دست آمد: شاخص تغذیه سالم جایگزین (AHEI)، رژیم مدیترانه ای جایگزین (AMED) و شیوه های رژیم غذایی برای جلوگیری از فشارخون بالا (DASH). هر سه شیوه تغذیه ای ضمن محدود کردن گوشت قرمز و فرآوری شده، بر مصرف میوه ها، سبزیجات، غلات سبوس دار، آجیل و حبوبات تأکید دارند. به طور کلی، محققان دریافتند که پیروی از هر رژیم غذایی از قبل از زمان بارداری تا سه ماهه دوم با خطر کمتر دیابت حاملگی، فشار خون ب برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |