مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 خرداد 1400 ساعت 05:202021-06-15پزشكي

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ


می توانید این غذای خوشمزه و مقوی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه و سرو کنید.

- پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذا های خوشمزه و محلی ترکیه می باشد.

مواد اصلی این پلوی معروف برنج، گوشت سفید و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید.

می توانید این غذای خوشمزه و مقوی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه و سرو کنید.

پلو مرغ و قارچ را نیز می توانید بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز طبخ کنید.

قارچ حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی، چون ویتامین های B، D، پتاسیم، نیاسین، سلنیوم، ریبوفلاوین و… بوده که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان کم خونی، حفظ سلامت استخوان ها، کنترل فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، کاهش وزن و… خواهد شد.

مواد لازم برنج: 4 پیمانهسینه مرغ: 200 گرمقارچ: 200 گرمپیاز متوسط: 1 عددخلال پسته: 50 گرمزرشک: 50 گرمآب لیمو: 1 قاشق غذاخوریروغن: به مقدار لازمزعفران: به مقدار لازمنمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم طرز تهیه گام 1 برنج را چند ساعت قبل از طبخ غذا با 5 پیمانه آب خیس کنید.

گام 2 سپس برنج را دم گذاشته و کته آماده کنید.

گام 3 سینه های مرغ را در برش های مربعی شکل خرد کنید.

گام 4 در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و برش های مرغ را تفت دهید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ