توجه به سلامت مصرف کنندگان عامل توسعه تجارت جهانی برنجعضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور گفت: توجه و آگاهی به موضوع سلامت در مصرف کنندگان نقش مهمی در توسعه تجارت جهانی برنج دارد. - ایسنا/گیلان عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور گفت: توجه و آگاهی به موضوع سلامت در مصرف کنندگان نقش مهمی در توسعه تجارت جهانی برنج دارد. محمدکاظم رمضانی در جمع خبرنگاران گفت: تولید و تجارت برنج برای کشورهای در حال توسعه از جمله ایران اهمیت زیادی دارد. وی با اشاره به تولید 96 درصد این محصول در کشورهای در حال توسعه و نقش برنج در تجارت جهانی برای این کشورها افزود: استانداردهای جدید و دقیق تر در بیشتر کشورهای پیشرو در تولید و تجارت برنج نتیجه چندین عامل است که مهمترین آن ها توجه و آگاهی به موضوع سلامت در مصرف کنندگان است. رمضانی ادامه داد: اجماع علمی و مقررات در خصوص بهترین رویکردهای مدیریت ریسک و به رسمیت شناختن استانداردها در هر مرحله از زنجیره غذایی از دیگر عوامل در توسعه تولید و تجارت برنج محسوب می شوند. عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور خاطرنشان کرد: فرایند آزادسازی تجارت، انگیزه و مشوق هایی را برای پیاده سازی و اجرای استانداردهای جدید و سخت گیرانه تر ایجاد کرده است و برخی کشورها با کاهش تعرفه های گمرکی ممکن است به استفاده از استانداردهای سخت گیرانه تر برای جلوگیری برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |