مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 تیر 1400 ساعت 09:002021-06-24اقتصادي

طرز تهیه کیک شاتوت


کیک شاتوت یکی از انواع کیک ها می باشد که در فصل تابستان و اواخر خرداد ماه همزمان با رسیدن شاتوت خوشمزه تهیه می شود و بافت نرمی و پنبه ای دارد شما می توانید این کیک خوشمزه را برای عصرانه یا دورهمی خود تهیه کنید و لذت ببرید.

- ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا عمل هوادهی آرد انجام شود.

هم مواد را قبل از شروع کار در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند.

مرحله دوم: هم زدن شکر شکر و وانیل و روغن مایع را با هم داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت 3 الی 5 دقیقه با سرعت تند بزنید تا کمی روشن و حجیم شود و شکر حل شود سپس باید تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن هر تخم مرغ 1 دقیقه هم بزنید.

مرحله سوم: تهیه مایه کیک شاتوت در ادامه ماست را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مواد را در یک جهت هم بزنید و در انتها شاتوت را اضافه کنید و هم بزنید در حدی که مخلوط شوند.

مرحله چهارم: پخت کیک شاتوت قالب لوف 28 سانت یا گرد 20 سانت را از قبل با روغن جدا کننده چرب کنید سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس داخل فر از قبل گرم شده در پنجره وسط فر در دمای 180 درجه به مدت 35 دقی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه کیک شاتوت

طرز تهیه کیک شاتوت