صادرات و ارزآوری مرکبات و کیوی در مازندرانمعاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با اشاره به تولید مرکبات و کیوی در استان گفت: مازندران علاوه بر تامین نیاز کشور می تواند صادرات و ارزآوری داشته باشد. - حسن خیریان پور صبح شنبه در اولین جلسه مشترک میز کشوری و کمیته تخصصی صادرات مرکبات و کیوی که در اردوگاه شهید میرزا کوچک خان رامسر برگزار شد گفت: در شرایط تحریم اقتصادی ضرورت دارد از ظرفیت های بالقوه و بالفعل برای صادرات و ارز آوری استفاده کنیم. وی تصریح کرد: دو محصول مهم کیوی و مرکبات استان مازندران می تواند علاوه بر تأمین نیاز کشور صادرات و ارز آوری داشته باشد. وی افزود: در استان مازندران سه میلیون تن مرکبات و 200 هزار تن کیوی تولید می شود، همچنین در مجموع هفت میلیون و 500 هزار تن بهترین محصولات کشاورزی در استان تولید می شود و ظرفیت های زیادی وجود دارد که باید از آن استفاده کرد. خیریان پور با بیان اینکه یک میلیون و 400 هزار تن بهترین برنج در استان مازندران تولید می شود، افزود: 106 هزار تن بهترین محصولات شیلاتی در استان مازندران تولید می شود. وی افزود: پایانه صادراتی گل و گیاه در غرب استان مازندران به جهت اینکه یکی از ظرفیت های بزرگ استان مازندران است وجود دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |