مقدار کم اُمگا 3 عامل قوی پیش بینی کننده مرگ زودهنگام استنتایج یک تحقیق جدید نشان داد که شاخص پایین اُمگا 3 در پیش بینی مرگ زودرس به اندازه سیگار کشیدن بسیار قدرتمند است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از مدیکال اکسپرس، بیماری قلبی عروقی هنوز هم دلیل اصلی مرگ و میر در سطح جهان است و می توان با تغییر فاکتورهای رفتاری مانند رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک بدنی و استفاده از دخانیات و الکل، خطر را کاهش داد. از اینرو محققان معتقدند نشانگرهای زیستی که گزینه های سبک زندگی را ادغام می کنند ممکن است به شناسایی افراد در معرض خطر کمک کرده و برای ارزیابی رویکردهای درمانی، جلوگیری از عوارض و تأخیر در مرگ مفید باشند. در میان نشانگرهای زیستی مبتنی بر رژیم غذایی، اسیدهای چرب هستند که آشکارا با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر به هر علتی همراه هستند. این اسیدهای چرب شامل اُمگا 3، EPA و DHA است که به طور معمول در ماهی هایی مانند قزل آلا و شاه ماهی یافت می شوند. همچنین مکمل هایی امگا 3 مانند مکمل روغن ماهی و روغن جلبک هم در دسترس هستند. طبق گزارش سال 2018 که شامل 2500 شرکت کننده بود که به مدت میانگین 7. 3 سال تحت نظر بودند مشخص شد مبنای میزان EPA + DHA که شاخص اُمگا 3 تلقی می شود، ارتباط قابل توجهی با خطر مرگ به هر دلیلی دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |