گوشت قرمز را 48 ساعت در یخچال نگهداری کنیدرییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: گوشت قرمز را باید به مدت 48 ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری کرده و سپس مصرف کرد. - ایسنا/کرمانشاه رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: گوشت قرمز را باید به مدت 48 ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری کرده و سپس مصرف کرد. دکتر ابراهیم شکیبا در نشست دست اندرکاران حوزه سلامت استان در خصوص پیشگیری و کنترل بیماری تب کریمه کنگو، اظهار کرد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد است که عمدتاً به وسیله کنه منتقل می شود. شکیبا عنوان کرد: این بیماری در انسان پس از گزش کنه و یا له کردن آن روی پوست، تماس با پوست و لاشه حیوان، خون و ترشحات حیوان آلوده و تماس با خون و بافتهای بیمار مبتلا و حتی به صورت تنفسی ایجاد می شود. وی با بیان اینکه سلاخان، قصابان، کارکنان شاغل در جگرکی ها و کارکنان بهداشتی درمانی در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، گفت: بیماری با شروع ناگهانی تب همراه با درد عضلانی و سپس تظاهرات خونریزی دهنده همراه با سابقه گزش کنه یا له کردن با دست، تماس مستقیم با دام و یا بافتهای حیوانات آلوده مشاهده می شود. شکیبا ادامه داد: برای پیشگیری از این بیماری باید از کشتارهای غیرمجاز جلوگیری شود ونظارت های بهداشتی در زمینه کنترل بیماری باید در سطح استان بیشتر شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |