طرز تهیه سوسیس بوقلمونسوسیس بوقلمون یکی از انواع سوسیس ها می باشد که قرار است بجای مرغ یا گوشت از بوقلمون برای تهیه سوسیس استفاده شود که یکی از گوشت های بسیار خوشمزه و مفید است و می توانید به راحتی و با هزینه کمتر یک سوسیس خانگی درجه یک تهیه کنید. - ابتدا ران بوقلمون را خرد کنید و بعد مرغ را نیز خرد کنید بهتر است وقتی گوشت را خرد می کنید حالت نیمه انجماد داشته باشد تا بهتر میکس شود سپس گوشت ها را داخل غذاساز و یا چرخ گوشت ریخته و خوب له و پوره کنید. مرحله دوم: افزودن مواد در ادامه به آن تخم مرغ و روغن مایع و نشاسته ذرت و شیرخشک و سیر و رب پاپریکا و تمام ادویه ها به همراه نمک را داخل غذاساز ریخته و خوب بگذارید تا میکس شود و در حین هم زدن برای اینکه گوشت گرم نشود حتما چند قطعه یخ داخل غذاساز بریزید تا گوشت خنک بماند. مرحله سوم: تهیه سوسیس وقتی مواد فوق خمیری شکل شدند دستگاه را خاموش کنید و مایه سوسیس را داخل غلاف مخصوص سوسیس بریزید تا پر شود سپس یک طرف آن را با نخ ابرایشمی مخصوص ببندید و کاملا با دست بکشید تا هوای داخل آن نماند سپس طرف دیگر را بسته و حالا باید سوسیس ها را به اندازه دلخواه تقسیم کنید غلاف را به اندازه دلخواه سوسیس را با نخ ببندید تا سوسیس ها تشکیل شوند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |