خشکسالی، کشت پیاز خراسان شمالی را کاهش دادرییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: پیاز بذری در 3 هزار هکتار در استان کشت می شد که امسال به دلیل خشکسالی به 2 هزار و 100 هکتار کاهش پیدا کرده است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از بجنورد، عبدالله یوسفی، رییس سازمان جهاد کشارزی خراسان شمالی در بازدید از پروژه های تولیدی در مانه وسملقان اظهار کرد: یکی از قابلیت های مهم استان و مانه و سملقان تولید بذر پیاز است که در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته است. وی گفت: پیاز بذری در 3 هزار هکتار از زمین های استان کشت می شد که امسال به دلیل خشکسالی به 2 هزار و 100 هکتار کاهش پیدا کرده است. رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تصریح کرد: علاوه بر پیاز خوراکی تولید پیاز بذری یکی دیگر از پتانسیل های استان و بخصوص مانه و سملقان با 90 هکتار است. وی نیاز به داشتن علم فنی در واحدهای تولیدی و کشاورزی و استفاده از بذور اصلاح شده و کم آب طلب را از آموزش های کشاورزی در روز مزرعه دانست. یوسفی بیان کرد: با توجه به کم آبی در منطقه الگوی کشت در ارتباط با محصولاتی که دوره رشد کوتاه و عملکرد بالایی داشته باشند توصیه می شود. وی افزود: انتقال محصولات صیفی و سبزیجات از مزرعه به گلخانه ها می تواند آب کمتری در مزرعه را مصرف کند و کشاورزان در روز مزرعه داشته های خود را به اشتراک میگذارند و از آخرین یافته های خود برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |