حکایت نان های بی کیفیتی که برکت ندارد!آنچه که از متون تاریخی بر می آید استفاده، شناخت، کاشت، داشت و مصرف گندم را باید همزاد با تاریخ بشر دانست. گندم، مهم ترین ماده غذایی بشر است که تاکنون نتوانسته اند برای آن جانشینی بیابند و از حیث پروتیین و سایر مواد کالری زا در ردیف بهترین و سالم ترین مواد . - ایسنا/همدان آنچه که از متون تاریخی بر می آید استفاده، شناخت، کاشت، داشت و مصرف گندم را باید همزاد با تاریخ بشر دانست. گندم، مهم ترین ماده غذایی بشر است که تاکنون نتوانسته اند برای آن جانشینی بیابند و از حیث پروتیین و سایر مواد کالری زا در ردیف بهترین و سالم ترین مواد غذایی قرار دارد و در میان تمامی جوامع بشری از قداست خاصّ برخوردار است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، آنچه قابل تأمل است، دقت در عوامل طبیعی و غیرطبیعی برای به دست آوردن نان است. هزاران دست به صورت مستقیم و غیرمستقیم در تولید گندم دخالت دارند، از کارگران ذوب آهن، معادن آهن و زغال سنگ که قطعات آهنی مورد نیاز تراکتور و کامیون را می سازند تا مهندسان شیمی، فیزیولوژی، ژنتیک گیاهی، کشاورزی و از خدمه کشتی، رانندگان کامیون گرفته تا کارگران سیلوها و نانوایی ها و کشاورزان و کارمندان وزارت کشاورزی و. ، همه و همه به نوعی در تولید گندم و پخت نان دخالت دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |