مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 تیر 1400 ساعت 04:402021-07-18پزشكي

استفاده از گیاهان تیره نعناعیان در لبنیات، اثرات ضدباکتریایی در بیماری های عفونی دارد


عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: استفاده از گیاهان خانواده نعناعیان در فرآورده های لبنی، اثرات ضد باکتریایی در بیماری های عفونی دارد.

- عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: استفاده از گیاهان خانواده نعناعیان در فرآورده های لبنی، اثرات ضد باکتریایی در بیماری های عفونی دارد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر معصومه مهربان با بیان این مطلب افزود: بیماری های عفونی، یکی از چالش های بزرگ علم پزشکی در قرن بیست و یکم است و به طبع آن، تولید آنتی بیوتیک های جدید روز به روز افزایش می یابد.

وی تصریح کرد: در عین حال، گسترش روز افزون مقاومت باکتریایی به آنتی بیوتیک ها، درمان بیماری های عفونی را مشکل و پرهزینه کرده است، از طرف دیگر نیاز مصرف کننده به محصولات متنوع و معطر، محققین را به سمت جایگزین های گیاهی سوق داده است تا با تولید محصولات معطر و متنوعی که ضمن دارابودن اثرات ضد باکتریایی، فاقد عوارض جانبی ناشی از مصرف داروهای شیمیایی باشند.

وی ادامه داد: خانواده نعناعیان(Lamiaceae) یکی از بزرگترین خانواده های گیاهی است، نعنا (piperita Mentha) که گیاهی علفی است در اکثر نواحی معتدله دنیا کشت می شود و همچنین در بیش تر نقاط ایران نیز انتشار دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از گیاهان تیره نعناعیان در لبنیات، اثرات ضدباکتریایی در بیماری های عفونی دارد

استفاده از گیاهان تیره نعناعیان در لبنیات، اثرات ضدباکتریایی در بیماری های عفونی دارد