استفاده از گیاهان تیره نعناعیان در لبنیات، اثرات ضدباکتریایی در بیماری های عفونی داردعضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: استفاده از گیاهان خانواده نعناعیان در فرآورده های لبنی، اثرات ضد باکتریایی در بیماری های عفونی دارد. - عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: استفاده از گیاهان خانواده نعناعیان در فرآورده های لبنی، اثرات ضد باکتریایی در بیماری های عفونی دارد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر معصومه مهربان با بیان این مطلب افزود: بیماری های عفونی، یکی از چالش های بزرگ علم پزشکی در قرن بیست و یکم است و به طبع آن، تولید آنتی بیوتیک های جدید روز به روز افزایش می یابد. وی تصریح کرد: در عین حال، گسترش روز افزون مقاومت باکتریایی به آنتی بیوتیک ها، درمان بیماری های عفونی را مشکل و پرهزینه کرده است، از طرف دیگر نیاز مصرف کننده به محصولات متنوع و معطر، محققین را به سمت جایگزین های گیاهی سوق داده است تا با تولید محصولات معطر و متنوعی که ضمن دارابودن اثرات ضد باکتریایی، فاقد عوارض جانبی ناشی از مصرف داروهای شیمیایی باشند. وی ادامه داد: خانواده نعناعیان(Lamiaceae) یکی از بزرگترین خانواده های گیاهی است، نعنا (piperita Mentha) که گیاهی علفی است در اکثر نواحی معتدله دنیا کشت می شود و همچنین در بیش تر نقاط ایران نیز انتشار دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |