| یکشنبه، 27 تیر 1400 ساعت 07:352021-07-18دانش
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگر دانشگاه حکیم سبزواری به روش تشخیص زودهنگام فساد مواد غذایی گوشتی با استفاده از نانوکامپوزیت های پلیمری دست یافت.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری به روش تشخیص زودهنگام فساد در مواد غذایی دست یافتند
پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری به روش تشخیص زودهنگام فساد در مواد غذایی دست یافتند
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.