خشکسالی کشت پیاز در بروجن را 50 درصد کاهش دادمدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن گفت: کاهش ذخایر منابع آبی و محدودیت کشت محصولات بهاره در سال زراعی جاری سبب کاهش 50 درصدی سطح زیر کشت محصول پیاز در این شهرستان شده است. - شهریار بابادی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: سطح 190 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان بروجن به کشت پیاز اختصاص یافته که پیش بینی می شود از این سطح، بیش از 12 هزار تن محصول پیاز برداشت صورت گیرد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن، افزود: کاهش ذخایر منابع آبی و محدودیت کشت محصولات بهاره در سال زراعی جاری سبب کاهش 50 درصدی سطح زیر کشت محصول پیاز در این شهرستان شده است. وی ادامه داد: برداشت محصول پیاز در این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده و تا اواسط شهریورماه ادامه خواهد داشت. بابادی در پایان به ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان اشاره و اظهار کرد: عمدتاً رقم سفید و زرگان در بروجن کشت شده که مهمترین ویژگی رقم زرگان، ماندگاری پس از برداشت و بازارپسندی آن می باشد. انتهای پیام/68036 برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |