مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 مرداد 1400 ساعت 06:452021-07-25پزشكي

اختراع دستگاه اصلاح کننده خواص هیدروکلوییدهای غذایی


دستگاه اصلاح کننده خواص هیدروکلوییدهای غذایی با بهره­ گیری از روش پلاسمای غیر­حرارتی توسط اعضای مرکز تحقیقات سلامت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ستان سمنان اختراع شد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از سمنان، به همت محققان مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک) دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان، دستگاه اصلاح کننده خواص هیدروکلوییدهای غذایی با بهره گیری از روش پلاسمای غیر­حرارتی ساخته شد و در مرکز مالکیت معنوی اداره ثبت اختراعات کشور به ثبت رسید.

پرویز کوخایی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از فعالیت های مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک) در راستای توسعه فناوری و انجام طرح های تحقیقاتی محصول محور و تبدیل ایده به پدیده، تقدیر کرد و انجام پژوهش در حوزه سلامت غذایی را راهی برای نیل به ارتقای ایمنی و سلامت غذایی کشور دانست.

  آنا عبدالشاهی، رییس مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک) نیز در مورد ثبت این اختراع بیان کرد: این دستگاه حاصل انجام طرح فناورانه بهداد شکرالهی و آنا عبدالشاهی به عنوان مجریان طرح و لیلا منجذب مرودشتی، علیرضا عمادی، آرزو عباسی مایوان به عنوان همکاران طرح در زمینه اصلاح و بهبود ویژگی های هیدروکلوییدها توسط پلاسمای سرد اتمسفری است که در صنایع غذایی، داروسازی و شیمیایی کاربرد دارد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختراع دستگاه اصلاح کننده خواص هیدروکلوییدهای غذایی

اختراع دستگاه اصلاح کننده خواص هیدروکلوییدهای غذایی