اختراع اصلاح کننده خواص هیدروکلوییدهای غذایی با بهره گیری از پلاسمای غیرحرارتی در سمنانبه همت محققین مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک)دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان دستگاه اصلاح کننده خواص هیدروکلوییدهای غذایی با بهره گیری از روش پلاسمای غیرحرارتی ساخته و در مرکز مالکیت معنوی اداره ثبت اختراعات کشور به ثبت رسید. - با تلاش مبتکران مرکز تحقیقات سلامت غذایی علوم پزشکی سمنان صورت گرفت اختراع اصلاح کننده خواص هیدروکلوییدهای غذایی با بهره گیری از پلاسمای غیرحرارتی در سمنان ایسنا/سمنان به همت محققین مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک)دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان دستگاه اصلاح کننده خواص هیدروکلوییدهای غذایی با بهره گیری از روش پلاسمای غیرحرارتی ساخته و در مرکز مالکیت معنوی اداره ثبت اختراعات کشور به ثبت رسید. دکتر پرویز کوخایی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان، با اعلام این خبر، از فعالیت های مرکز تحقیقات سلامت غذایی (نمک) در راستای توسعه فناوری و انجام طرح های تحقیقاتی محصول محور و تبدیل ایده به پدیده، تقدیر و اظهارکرد: توجه به تحقیق و پژوهش در حوزه سلامت غذایی یکی از مهمترین راه های نیل به ارتقاء سطح ایمنی و سلامت غذایی در کشور است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |