تولید شکلات های کم کالری کاهنده استرس و بستی پروبیوتیکرییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به برنامه 10 ساله این مؤسسه در توسعه پروبیوتیک ها و سین بیوتیک ها در صنایع غذایی، گفت: تولید بستنی پروبیوتیک برای مبتلایان به سرطان پستان و دستیابی به فرمولاسیون تولید شکلات کم کالری کاهنده استرس حاوی سویه . - رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به برنامه 10 ساله این مؤسسه در توسعه پروبیوتیک ها و سین بیوتیک ها در صنایع غذایی، گفت: تولید بستنی پروبیوتیک برای مبتلایان به سرطان پستان و دستیابی به فرمولاسیون تولید شکلات کم کالری کاهنده استرس حاوی سویه پروبیوتیک از جمله دستاوردهای این مؤسسه است که به صورت مشترک اجرایی شده است. دکتر قدیر رجب زاده در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اقدامات مؤسسه علوم و صنایع غذایی در زمینه توسعه پروبیوتیک ها و سین بیوتیک ها در صنایع غذایی، افزود: با توجه به اهمیت موضوع و توجه روزافزون جامعه به محصولات پروبیوتیک طی دو دهه گذشته، مؤسسه علوم و صنایع غذایی برنامه های متعددی به منظور پیشبرد و ارتقای علمی دانش و صنعت پروبیوتیک، بهبود بخشیدن به گسترش فعالیت های پژوهشی در این زمینه و توسعه کیفی نیروهای متخصص به اجرا رسانده است، ضمن آنکه این موضوع به عنوان محور پژوهشی گروه زیست فناوری در برنامه 10 ساله مؤسسه لحاظ شده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |