ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با کاهش خطر بیماری قلبیبه گفته محققان، خوردن غذاهای مغذی تر و گیاهی برای داشتن قلبی سالم در هر سنی مفید است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از ساینس دیلی، بر اساس یک مطالعه طولانی 30 ساله، داشتن رژیم غذایی گیاهی در دوران جوانی با کاهش خطر ابتلاء به بیماری های قلبی در سنین میانسالی همراه است. یک مطالعه دیگر 15 ساله هم نشان داد که خوردن غذاهای گیاهی بیشتر که باعث کاهش کلسترول می شود، با کاهش خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی در زنان یائسه ارتباط دارد. در این دو مطالعه جداگانه که معیارهای مختلف مصرف غذای گیاهی سالم تجزیه و تحلیل شد، محققان دریافتند که هم افراد بزرگسال جوان و هم زنان یائسه که رژیم غذایی شأن عمدتاً گیاهی بود، کمتر دچار سکته قلبی شدند و با احتمال کمتر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی روبرو بودند. طبق توصیه انجمن قلب آمریکا، الگوی کلی رژیم غذایی سالم بر مصرف انواع میوه ها و سبزیجات، غلات کامل، لبنیات کم چرب، مرغ و ماهی بدون پوست، آجیل و حبوبات و روغن های گیاهی غیر گرمسیری تأکید می کند. همچنین مصرف محدود چربی اشباع، چربی ترانس، سدیم، گوشت قرمز، شیرینی و نوشیدنی های شیرین را توصیه می کند. یونی چوی ، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مینه سوتا، در این باره می گوید: تحقیقات قبلی بر روی مواد مغذی یا غذاهای تک متمرکز بود، اما اطلاعات کمی در مورد رژیم غذایی گیاهی برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |