تغییرات آب وهوایی تحت کنترل میکروارگانیسم های دریایی استتغییرات گسترده در مواد مغذی دریایی نتیجه قابل پیش بینی افزایش دمای اقیانوس ها محسوب می شوند اما واقعیت پیچیده تر است. نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که فرایندهای زیر سطح اقیانوس ممکن است آنچه در بالا رخ می دهد را کنترل کند. - ایسنا/خراسان رضوی تغییرات گسترده در مواد مغذی دریایی نتیجه قابل پیش بینی افزایش دمای اقیانوس ها محسوب می شوند اما واقعیت پیچیده تر است. نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که فرایندهای زیر سطح اقیانوس ممکن است آنچه در بالا رخ می دهد را کنترل کند. به نقل از سایتک دیلی، پلانکتون ها از مهمترین موجودات اقیانوسی هستند. تعادل عناصر شیمیایی درون آنها متفاوت است و در شکل گیری بسیاری از فرآیندهای دریایی، از جمله شبکه غذایی و چرخه جهانی کربن نقش بسیار مهمی دارند. به طور سنتی تصور می شود که دما نسبت این عناصر را کنترل می کند اما نتایج تحقیق جدید نشان می دهد که این تعادل تا حد زیادی وابسته به فعالیت در زیر سطح اقیانوس و اعماق بیش از 300 پایی است. یک گروه تحقیقاتی نمونه هایی از هشت مکان در اقیانوس های سراسر جهان را بررسی کرد. آنان دریافتند که نسبت نیتروژن و فسفر وارد شده از زیر سطح اقیانوس، تعادل مواد مغذی در میکروارگانیسم های دریایی که اساس سلامت اقیانوس را تشکیل می دهند، کنترل می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |