افزایش تحمل گیاهان در برابر گرما با کمک یک ژن جدیددانشمندان با کمک این فناوری جدید می توانند طی چند سال، محصولات بهتری از جمله برنج، گندم، ذرت و سویا تولید کنند. - پژوهشگران آمریکایی، ژن جدیدی را ارائه داده اند که می تواند میزان تحمل گیاهان را در برابر گرما افزایش دهد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از نیوزمدیکال، محصولات کشاورزی با افزایش دمای جهان، فشار زیادی را احساس می کنند. گرم تر شدن هوا می تواند بازدهی محصول را کاهش دهد. آزمایشگاه کندال هیرشی (Kendal Hirschi Lab) در کالج پزشکی بیلور (BCM) آمریکا، به تازگی حق اختراع یک ژن را به ثبت رسانده است که می تواند تحمل گیاهان را در دماهای بالاتر افزایش دهد. دکتر نینگویی چنگ (Ninghui Cheng)، از پژوهشگران این پروژه گفت: ما در کشاورزی تجاری، محصولات مغذی می خواهیم. بازدهی محصول در دمای بالا کاهش می یابد و این یک مشکل است. ما با کمک این ژن جدید، از گیاهان هنگام افزایش دما محافظت می کنیم تا بتوانند بهتر رشد کنند. بازدهی محصولات کشاورزی به این دلیل در دمای بالا کاهش می یابد که این محصولات برای تحمل کردن چنین گرمایی پرورش داده نشده اند. هنگامی که این ژن گیاهی در محصولات کشاورزی بیان می شود، به آنها تقویت کننده ای می دهد که امکان پرورش در چنین دمایی را فراهم می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |